Websites verwijderen

Wanneer u een site verwijdert via de Presence Builder-editor, dan worden alleen het huidige siteontwerp dat in de editor is geopend verwijderd en de opgeslagen kopieën (snapshots) van de site.

De site die binnen uw hostingaccount is gepubliceerd wordt niet verwijderd. Dit kan door uw hostingprovider echter anders worden ingesteld.

De huidige kopie van de site uit de editor verwijderen:

Selecteer in het hoofdmenu van de Presence Builder-editor Meer > Site verwijderen.

 

Leave your feedback on this topic here

If you have questions or need support, please visit the Plesk forum or contact your hosting provider.
The comments below are for feedback on the documentation only. No timely answers or help will be provided.