Tilin ja verkkosivustojen varmuuskopiointi
Varmuuskopioi kaikki tiliisi ja kaikkiin tilauksiisi liittyvät tiedot:
-
Jos haluat varmuuskopioida tiliisi ja verkkosivustoihisi liittyvät tiedot, siirry kohtaan Tili > Varmuuskopioi oma tili ja verkkosivustot. Jos haluat varmuuskopioida vain verkkosivustoihin liittyvät tiedot, valitse Tili > Varmuuskopioi verkkosivustot (vaihtoehtoisesti käytä Verkkosivustot ja toimialueet > Varmuuskopioinnin hallinta).
Muista: Käyttöoikeuksistasi riippuen jokin näistä vaihtoehdoista ei ehkä ole käytettävissä.
-
Napsauta Varmuuskopioi ja määritä seuraavat:
-
Varmuuskopioitavat tiedot (Varmuuskopioi).
Jos valitsit Varmuuskopioi oma tili ja verkkosivustot, voit varmuuskopioida:
-
Vain tilin asetukset.
Valitse Asiakkaan määritys.
-
Tilin asetukset ja kaikki asiakkaan tilausten tiedot, mukaan lukien tietokannat.
Valitse Asiakkaan määritys ja sisältö.
Jos valitsit Varmuuskopioi verkkosivustot, voit valita varmuuskopioitavaksi:
-
Vain verkkosivustojen asetukset ilman tietoja.
Valitse Toimialueen määritys.
-
Kaikki asetukset ja tiedot paitsi sähköpostitilit ja postilaatikoiden viestit.
Valitse Toimialueen määritys ja Käyttäjän tiedostot ja tietokannat.
-
Kaikki asetukset ja tiedot, mukaan lukien sähköpostitilit ja postilaatikoiden viestit.
Valitse Toimialueen määritys, Sähköpostin määritys ja sisältö sekä Käyttäjän tiedostot ja tietokannat.
-
Vain sähköpostitilit ja viestit.
Valitse Toimialueen määritys ja Sähköpostin määritys ja sisältö.
-
Varmuuskopiotiedoston jakaminen. Voit luoda moniosaisen varmuuskopion valitsemalla vastaavan valintaruudun ja määrittämällä osan koon megatavuina. Useita osia tuetaan vain henkilökohtaiseen FTP-tallennukseen tallennetuille varmuuskopioille.
Sijainti, johon varmuuskopiotiedosto tallennetaan (Tallenna kohteeseen).
-
Tehdäänkö täysi vai kasvava varmuuskopio (Tyyppi).
-
Jos haluat varmuuskopioida kaikki tiedot, valitse Täysi.
Täysi varmuuskopio voi sisältää joko määrityksen tai määrityksen ja sisällön riippuen siitä, mitä valitsit kohdasta Varmuuskopioi.
-
Voit varmuuskopioida vain edellisen varmuuskopioinnin jälkeen tehdyt muutokset valitsemalla Kasvava.
Kasvavat varmuuskopiot sisältävät aina määrityksen ja sisällön, mukaan lukien tietokannat. Tietokantaan liittyvä sisältö sisällytetään kokonaan, kun taas verkkoon ja sähköpostiin liittyvä sisältö varmuuskopioidaan kasvavasti. Jos varmuuskopioita ei ole vielä luotu, ensimmäinen varmuuskopio on täysi varmuuskopio.
Täyden ja kasvavan varmuuskopion erot: katso
-
Sähköposti-ilmoitus varmuuskopioinnin valmistuessa. Jos haluat saada ilmoituksen varmuuskopioinnin valmistumisesta, kirjoita sähköpostiosoitteesi.
Mitä tietoja varmuuskopioidaan. Voit varmuuskopioida joko pelkät tilin asetukset tai tilin asetukset ja kaikki tiedot (mukaan lukien tietokannat).
-
Napsauta Varmuuskopioi. Kun varmuuskopiointi on valmis, varmuuskopiotiedosto tallennetaan valitsemaasi tallennustilaan.
