Varmuuskopioiden lataaminen, lataaminen palvelimeen ja poistaminen
Varmuuskopiot tuovat mielenrauhaa, mutta ne lasketaan levytilarajoitukseesi. Voit poistaa vanhoja varmuuskopioita säästääksesi levytilaa. Voit myös ladata varmuuskopiot tietokoneellesi. Voit ladata aiemmin ladatut varmuuskopiot takaisin Pleskiin ja palauttaa ne milloin tahansa. Tässä aiheessa kerrotaan, miten varmuuskopioita ladataan, ladataan palvelimeen ja poistetaan Pleskissä.
Varmuuskopioiden lataaminen Pleskistä
Varmuuskopion lataaminen Pleskistä:
Siirry kohtaan Verkkosivustot ja toimialueetu00a0>u00a0**Varmuuskopiohallinta** ja napsauta varmuuskopiota, jonka haluat ladata.
-
Napsauta Lataa.
-
Jos varmuuskopiota ei ole suojattu salasanalla, Plesk kehottaa sinua tekemään niin.
Suosittelemme suojaamaan varmuuskopion kirjoittamalla salasanan vastaaviin kenttiin.
Jos et halua suojata varmuuskopiotau00a0salasanalla, poista valinta valintaruudustau00a0”Käytä salasanasuojausta”.
Napsauta OK.
Varmuuskopiotiedosto ladataan selaimen asetuksissa määritettyyn ”Lataukset”-hakemistoon. Kun varmuuskopio on ladattu, sen voi turvallisesti poistaa palvelimen säilytystilasta.
Varmuuskopioiden lataaminen Pleskiin
Jos haluat palauttaa ladatun varmuuskopion, sinun on ensin ladattava se Pleskiin.
Varmuuskopion lataaminen Pleskiin:
Siirry kohtaan Verkkosivustot ja toimialueetu00a0>u00a0**Varmuuskopiohallinta**u00a0ja napsautau00a0**Lataa palvelimeen**.
Napsauta Valitse tiedosto ja valitse ladattava varmuuskopiotiedosto.
Jos varmuuskopiotiedosto on suojattu salasanalla, kirjoita salasana vastaavaan kenttään.
-
Jos et anna oikeaa salasanaa, varmuuskopio ladataan silti, mutta sinua pyydetään antamaan salasana uudelleen, kun yrität palauttaa sen.
Jos varmuuskopiota ei ole suojattu salasanalla, poista valinta valintaruudusta ”Käytä salasanasuojausta (suositeltava)”.
Napsauta OK.
Varmuuskopiotiedosto ladataan Pleskin palvelimelle. Kun varmuuskopio on ladattu, se näkyy palvelimen säilytystilan varmuuskopioluettelossa.
Varmuuskopioiden poistaminen
Voit poistaa kaikki palvelimen säilytystilassa ja etäsäilytystilassa olevat varmuuskopiotiedostot.
Muista: Kaikki poistettujen varmuuskopiotiedostojen tiedot menetetään pysyvästi. Varmista, että poistat vain varmuuskopiot, joita et enää tarvitse.
Varmuuskopioiden poistaminen:
Siirry kohtaanu00a0**Verkkosivustot ja toimialueet**u00a0>u00a0**Varmuuskopiohallinta**.
Valitse valintaruudut niiden varmuuskopiotiedostojen kohdalta, jotka haluat poistaa, ja napsauta Poista.

