Plesk mahdollistaa tietokantojen siirtämisen tilausten välillä. Tästä voi olla hyötyä, kun siirrät verkkosivuston, joka käyttää tietokantaa. Voit siirtää vain sellaisia tietokantoja, joita asennetut APS-sovellukset eivät käytä Sovellusluettelosta.

Kun siirrät tietokannan toiseen tilaukseen, myös tietokantaan määritetyt tietokannan käyttäjät siirtyvät. Jos käyttäjätili on kuitenkin universaali ja sillä on pääsy myös muihin tietokantoihin, sitä ei siirretä tietokannan mukana.

Muista: Jos Pleskin järjestelmänvalvoja siirtää tietokannan tilaukseen, joka kuuluu toiselle Pleskin käyttäjälle, entinen käyttäjä ei enää pääse tietokantaan käsiksi phpMyAdminin tai phpPgAdminin kautta.

Tietokannan siirtäminen toiseen tilaukseen:

  1. Siirry kohtaan Verkkosivustot ja toimialueet > Tietokannat > Siirrä kohteeseen tilaus tietokantatyökalupaneelissa.

  2. Valitse tilaus luettelosta tai ala kirjoittaa sen nimi ja valitse se sitten.

  3. Valitse OK.