yhteenveto: Voit katkaista verkkosivuston yhteyden tai palauttaa sen verkkoon yhdellä napsautuksella muuttamalla sen tilaa.

Tässä aiheessa opit muuttamaan verkkosivuston tilaa ja myös sen, mitä eri tilat tarkoittavat.

Yleiskatsaus

Kun verkkosivusto luodaan Pleskissä, sen tila on ”Aktiivinen”. Voit muuttaa tilan ”Keskeytetty” tai ”Ei käytössä” -tilaksi ja takaisin milloin tahansa.

image status selector

Muista: Ellei DNS ole oikein määritetty verkkosivustolle (toimialuenimi on rekisteröity ja toimialueen rekisterinpitäjän liimatietueet osoittavat toimiviin NS-palvelimiin, jotka isännöivät kelvollista A- tai AAAA-tietuetta verkkosivustolle), verkkosivusto ei ole verkossa, vaikka sen tilaksi olisi asetettu ”Aktiivinen”. Lue lisää verkkosivujen julkaisemisesta.

Eri tilojen merkitys on seuraava:

  • ”Aktiivinen”

    • Verkkosivusto on verkossa.

    • Postipalvelu on saatavilla.

  • ”Keskeytetty”

    • Verkkosivusto ei ole verkossa.

    • Verkkosivuston kävijät näkevät sivun ”503 Service Temporarily Unavailable”.

    • Hakukoneiden robotit voivat edelleen selata verkkosivustoa.

    • Postipalvelu pysyy saatavilla.

  • ”Ei käytössä”

    • Verkkosivusto ei ole verkossa.

    • Verkkosivuston kävijät näkevät Pleskin kirjautumissivun.

    • Hakukoneiden robotit eivät voi selata verkkosivustoa.

    • Postipalvelu ei ole saatavilla.

Muista: Verkkosivuston tilan muuttaminen tilaan ”Keskeytetty” tai ”Ei käytössä” ei poista palvelimelle tallennettua siihen liittyvää sisältöä, kuten verkkosivujen tiedostoja, sähköpostia, tietokantoja, varmuuskopioita ja niin edelleen. Esimerkiksi keskeytetyn tai käytöstä poistetun verkkosivuston tiedostoihin voi päästä käsiksi FTP:n tai Tiedostonhallinnan kautta.

Verkkosivuston tilan muuttaminen:

  1. Kirjaudu Pleskiin.

  2. Siirry kohtaan Verkkosivustot ja toimialueet ja etsi sitten verkkosivusto, jonka tilaa haluat muuttaa.

  3. Valitse haluamasi tila verkkosivuston nimen oikealla puolella olevasta pudotusvalikosta.

Uusi tila tulee voimaan pian.